به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم مریم بابایی تیمورلو، مدیرکل سنجش و پذیرش حوزههای علمیه خواهران، در اولین نشست مدیران استانی حوزه های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۴ که به صورت برخط (آنلاین) در سالن همایش شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد، بیان کرد: پذیرش طلاب حوزههای علمیه خواهران بر اساس برنامه ۵ ساله بر اساس «ارتقاء کمی راهبردی سامانهها و بهگزینی» صورت میگیرد اما اگر جذب حداکثری حوزههای علمیه خواهران، صرفا آماری باشد، نمیتوانیم «بهگزینی» را اعمال کنیم.
وی ادامه داد:افزایش تبلیغات و ارتباطات از طریق «سفیران رضوان» میتواند به جذب هدفمندتر کمک کند.
خانم بابایی تیمورلو گفت: در سال جدید تحصیلی، با پبگیریهای مکرر و افزایش تقاضا، فرآیند بهتری را در زمینه بازبینی معدل طلاب جدیدالورود اعمال کردیم اما در بهگزینی نسبت به آن اهتمام ویژهای را لحاظ میکنیم و طلاب جدیدالورود با معدل پایینتر از حد معمول در ابتدا بررسی و پایش شده تا از میزان بهگزینی آن اطمینان حاصل کنیم.
وی افزود: سن پذیرش داوطلبان سطح 2، حداکثر 40 سال است اما هدف معاونت آموزش بر بهگزینی متمرکز است.
مدیرکل سنجش و پذیرش حوزههای علمیه خواهران اذعان کرد: نکته دیگری که حائز اهمیت است، افزایش میزان ورودی طلاب خواهر سیکلی است که هرساله باید افزایش بیابد، مدیران استانی در این راستا تلاشهای زیادی را متحمل شدند و مدارس علمیه را از نظر شاخص افزایش دادند اما این روند با متناسب با اقتضائات داوطلبان سیکلی صورت بگیرد نه صرفا به آمار ارائه شده.
خانم بابایی تیمورلو بر ضرورت آموزش مصاحبهگران تاکید کرد و گفت: مصاحبهگران بایستی در دورههای فن مصاحبه، شخصیت شناسی، رفتار شناسی که از سوی ستاد و مدیریت های استانی برگزار می شود شرکت کنند تا بتوانند دقت مورد نیاز لازم را در فرآیند سنجش و مصاحبه اعمال کنند.
وی در پایان از مدیران مدارس علمیه بابت تمدید و توسعه رشته محلها تشکر و قدرانی کرد و از فناوری جدید پایش شاخصها و امتیازات طلاب در زمینه جذب خبر داد.
مدیرکل سنجش و پذیرش حوزههای علمیه خواهران به رفع موانع آزمون ورودی طلاب سطح سه اشاره و به برگزاری دورههای تمهدیه تاکید کرد و همچنین خواستار دقت و پایش علمی و صیانتی طلاب ورودی سطح ۳ و ۴ شد.