به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، کوثر موسوی رییس اداره سنجش و پذیرش مقطع عمومی حوزه های علمیه خواهران در گفتوگویی اظهار داشت: تربیت بانوان طلبه عالم، مؤمن، متعهد، بصیر، انقلابی، وظیفهشناس و البته متخصص و کارآمد در عرصه های تبلیغ معارف ناب اسلامی و اجتهاد و نظریه پردازی در ساحت های مختلف علوم اسلامی و انسانی از جمله اهداف و رسالت های حوزه های علمیه خواهران است.
وی در رابطه با تحصیل علاقه مندان در حوزه های علمیه خواهران گفت: یکی از نکات مثبت و قابل توجه تحصیل در رشته های حوزه های علمیه این است که مدارک دانش آموختگی هر یک از سطوح حوزه، معادل مدارک هم پایه دانشگاهی می باشد و این موضوع سبب سهولت ادامه تحصیل داوطلبان است.
وی با بیان اینکه به نخستین مقطع از نظام تعلیم و تربیت حوزههای علمیه خواهران مقطع عمومی گفته میشود، اظهار داشت: این مقطع که در گرایش های مختلف با رویکرد آشنایی طلاب با علوم و معارف اسلامی اجرا می شود. به دانشآموختگان این مرحله، دانشنامه تحصیلی سطح دو مورد تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی، با عنوان "رشته علوم و معارف اسلامی" اعطا میشود.
رییس اداره سنجش و پذیرش مقطع عمومی حوزه های علمیه خواهران افزود: آموزش در تمامی مدارس علمیه خواهران، مبتنی بر نظام نیمسالی واحدی است. در نظام واحدی، ارزش هر درس با تعداد واحدهای آن درس سنجیده شده و قبولی و یا عدم قبولی در یک درس، به همان درس محدود میشود.هر نیمسال شامل15 هفته آموزشی و 3 هفته برای امتحانات است.
وی افزود: داوطلبان دارای مدرک دانشگاهی از دانشگاه های معتبر، در ابتدای نيمسال اول، سوابق تحصيلی خود را اعم از نمرات و سرفصلهای گذرانده شده جهت معادلسازی و تطبيق، به معاونت آموزش مدرسه علميه مربوطه، تحويل می دهند.
موسوی در رابطه با شرایط نام نویسی در مقطع عمومی(سطح۲) بیان داشت: دارندگان مدرک دوره اول متوسطه با حداکثر ۱۸سال (متولدین سال 1386به بعد) و حداقل معدل ۱۵و دارندگان مدرک دیپلم و بالاتر با حداکثر سن ۴۰سال (متولدین سال 1364به بعد)، می توانند برای ثبت نام اقدام کنند.
رییس اداره سنجش و پذیرش مقطع عمومی حوزه های علمیه خواهران در پایان خاطرنشان کرد: داوطلبان برای کسب شرایط پذیرش، منابع آزمون و اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اطلاع رسانی پذیرش حوزه های علمیه خواهران به نشانی http://paziresh.whc.ir مراجعه نمایند.