نظارت معاونان آموزش در فرآیند جذب و پذیرش و به گزینی لازم و ضرور ی است

شناسه خبر : 151131

1403/09/10

تعداد بازدید : 144

نظارت معاونان آموزش در فرآیند جذب و پذیرش و به گزینی لازم و ضرور ی است
مدیر کل سنجش و پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران به شاخصه پیشرفت پذیرش بر اساس اهداف برنامه پنج‌ساله پرداخت و گفت: نظارت معاونان آموزش در فرایندهای مختلف پذیرش و تعامل نزدیک با مدارس علمیه تحت مجموعه لازم و ضروری است.

روز دوم از نشست آموزشی معاونت آموزش در مشهد مقدس، ۲۸ آبان ماه، با ارائه مدیر کل سنجش و پذیرش خانم بابائی آغاز شد. 

 
خانم بابائی گزارشی از وضعیت پذیرش مقاطع عمومی و تکمیلی سال ۱۴۰۴_۱۴۰۳ ارائه دادند و در این راستا، تحلیلی از وضعیت آزمون و مصاحبه سال گذشته تبیین و برنامه هایی جهت اصلاح نواقص و پیشبرد این دو فرایند عنوان کرد.
 
وی به توضیح شاخصه پیشرفت پذیرش بر اساس اهداف برنامه پنج ساله پرداخت و بر لزوم نظارت معاونان آموزش، در فرآیندهای مختلف پذیرش و تعاملی نزدیک با مدارس علمیه تحت مجموعه تاکید کرد.
 
در این نشست، مدیر سنجش و پذیرش، واسپاری بخشی از پذیرش به خود مدیریت های استانی را مطرح و با معاونان استان‌ها به تبادل نظر پرداخت.

    اوقات شرعی

    امروز : چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
    ۶ شعبان ۱۴۴۶