برگزاری اجلاس مدیران مدارس علمیه خواهران استان کرمان با محوریت پذیرش سال تحصیلی 1402-1401

شناسه خبر : 122360

1401/02/19

تعداد بازدید : 410

برگزاری اجلاس مدیران مدارس علمیه خواهران استان کرمان با محوریت پذیرش سال تحصیلی 1402-1401
اجلاس مدیران و معاونان آموزش حوزه های علمیه خواهران استان کرمان با محوریت پذیرش سال تحصیلی 1402-1401 با حضور دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران، در محل بیت الزهرای سردار سلیمانی و در جوار شهدا گمنام کرمان برگزار شد.

آقای خالقی، دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران، در اجلاس مدیران و معاونان آموزش حوزه های علمیه خواهران استان کرمان در سخنانی تصریح کرد: انسان ها با هر عملکردی که داشته باشند باید مورد محبت قرار گیرند. دوستی به معنای این است که انسان خواستار خير و سعادت همه باشد، اما به معنای تایید تمام کارهای افراد نیست. ممکن است انسان دوستدار کسی باشد، اما لزوما نباید دوستدار اعتقادات و رفتارهای او نیز باشد.

آقای خالقی به وجود نشانه های محبت و دوست داشتن انسان ها در پیامبر اکرم و معصومین (علیهم السلام) اشاره نمود و گفت: ائمه معصومین (علیهم السلام) همیشه برای انسان ها خیرخواه بوده و بین فعل شخص و خود شخص تفاوت قائل می شدند. لذا اگر این تفکیک در ذهن انسان ها لحاظ شود و قصد خدمتگزاری نیز به آن ضمیمه شود، این حب تکمیل می شود. 
 
وی به تبیین معنای خدمت  پرداخت و اظهار کرد: خدمت در معنای اصیل خود به این است که انسان در راستای خير و سعادت دیگران تمام تلاش خود را انجام دهد و اقل خدمت به دیگران دعای خیر در حق آنهاست.
 
دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران، برتر دیدن دیگران از خود را به عنوان یک اصل دانست و گفت: اگر این اصل ها در زندگی رعایت گردد، انسان در بهترین جایگاه خود قرار می گیرد و در این مسیر حتی اگر شقی ترین افراد نیز تصمیم به ترک گناه بگیرد، خداوند او را خواهد پذیرفت.
 
آقای خالقی به تبیبن نحوه رفتار اساتید با طلاب پرداخت و بیان داشت: تا زمانیکه استاد این اصل را نپذیرد که باید دوستدار طلاب باشد و با تمام توان خادم طلاب باشد و این امر به یک باور در وجود استاد تبدیل نشود، نمی تواند نقش یک استاد واقعی را داشته باشد.
 
وی افزود: طلبه ای که در محضر استاد است، در ابتدا یک انسان است و در مرحله بعد از جنس نور و لطافت و یک زن است و سوم، یک جوان و در بهترین دوران عمر خود است و چهارم اینکه از قشر متدین و صالح جامعه است و استاد با چنین فردی روبرو است و باید تمام مهارت خود را با تکیه بر توکل به خدا در جهت نیل به اهداف الهی این طلاب به کار گیرد. 
 
آقای خالقی یک مصداق روشن و واضح از غیرمعصومین علیهم السلام، را سردار سلیمانی ذکر کرد و گفت: حاج قاسم، این اصول را به تمامه در زندگیشان مدنظر قرار داده و هر چه بالاتر می رفتند، متواضع تر می شدند.
 

در بخش دیگری از مراسم، سرکار خانم شفیعی، معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران استان کرمان با اشاره به شیوه های مؤثر تبلیغ، ارتباط مستقیم با مردم و تبلیغ چهره به چهره را در افزایش پذیرش حوزه های علمیه خواهران مهم و مؤثر عنوان کرد و افزود: طلاب و مبلغان در مدارس علمیه، ظرفیت خوبی برای ترغیب بانوان جهت ورود به نهاد مقدس حوزه علمیه خواهران هستند که نباید از این ظرفیت غفلت شود.

وی گفت: تبلیغ باید با هدف ایجاد تحول در بینش و رفتار مخاطب انجام شود و در این مسیر، طلاب باید روحیه جهادی و زی طلبگی خود را حفظ و ارتقاء ببخشند.

معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران استان کرمان بر ضرورت تبیین جایگاه و قداست مسیر طلبگی در سطح جامعه تأکید کرد و گفت: بدون تردید با شناخت هرچه بیشتر این جایگاه ارزشمند، استقبال بانوان برای حضور در حوزه های علمیه جهت کسب معارف و آموزه های دینی و توسعه و تعمیق آن در جامعه بیشتر خواهد شد.

در این جلسه، مدیران مدارس علمیه استان کرمان نیز به ارائه آمار و روش های نوین جذب و پذیرش پرداختند.

شایان ذکر است داوطلبان علاقه مند به نام نویسی در حوزه های علمیه خواهران می توانند از 15 فروردین ماه لغایت 31 اردیبهشت ماه 1401 به حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور و یا پایگاه اطلاع رسانی به نشانی paziresh.whc.ir مراجعه نمایند. آزمون ورودی در تاریخ 17 تیرماه به صورت حضوری در سراسر کشور برگزار می شود.

 
 

    اوقات شرعی

    امروز : چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴
    ۱۳ محرم ۱۴۴۷